Обяд на ТиганЪ

Обядът от нашата кухня излиза след 11:00 ч., подреден в топла и в студена витрина. Всеки ден рецептите са различни, но стилът е един: три различни салати, три вида супи – безмесна, месна и рибена и още по-голям избор на основни ястия – месни и вегетариански, барбекю и риба. Вкусът на печено в „Тиганъ“ идва от висок клас барбекю, марка „Наполеон“, което поддържа температурата толкова висока, че месото да е равномерно изпечено, добре запечатано отвън и сочно отвътре.

 

Варна, „Драгоман“ 25

понеделник – петък: от 8:00 до 19:00 ч.

събота: от 9:00 до 16:00 ч.

неделя: почивен ден

места в ТиганЪ: 45

„Можете да карамелизирате хрупкава коричка в чугунен тиган по начин, който никога не бихте постигнали в плоска тава.” Казва го Шарлът Друкман, автор на книга за съдовете в кухнята, харизматичен глас в кулинарията с нейните хумористични цитати. И ние като нея сме пристрастени към съдовете в нашата кухня, особено силно към тиганите, защото в тях създаваме най-добрите тайни за храната. Тайни, които споделяме от понеделник до събота за закуска, обяд и за вечеря.