Закуска на ТиганЪ

В „Тиганъ“ знаем, че пухкавите мекици стават с качествено брашно.От 8:00 до 11:30 предлагаме домашно приготвени мекички, баница, палачинки и всичко, изпитано в доброто старо минало, също и топли напитки. След 15:00 часа е времето за вкусен бърз следобед в избора на традиционни и модерни аламинути, сандвичи и омлети. Защото мястото на яйцето е в Тиганъ, никой не прави омлет на фурна.

 

Варна, „Драгоман“ 25

понеделник – петък: от 8:00 до 19:00 ч.

събота: от 9:00 до 16:00 ч.

неделя: почивен ден

места в ТиганЪ: 45

„Можете да карамелизирате хрупкава коричка в чугунен тиган по начин, който никога не бихте постигнали в плоска тава.” Казва го Шарлът Друкман, автор на книга за съдовете в кухнята, харизматичен глас в кулинарията с нейните хумористични цитати. И ние като нея сме пристрастени към съдовете в нашата кухня, особено силно към тиганите, защото в тях създаваме най-добрите тайни за храната. Тайни, които споделяме от понеделник до събота за закуска, обяд и за вечеря.