Lunch in a pan

Lunch leaves our kitchen after 11:00 and is arranged in a warm and a cold showcase. Recipes change daily, but the style is always the same: three different salads, three kinds of soup – vegetarian, meat and fish soup and an even larger choice of main dishes – meat, vegetarian barbeque and fish. The taste of grilled meat at „Тиганъ“ comes from the high class of Napoleon barbeque, which maintains such a high temperature that meat is evenly cooked, well- seared on the outside, juicy and tender inside.

 

Варна, „Драгоман“ 25

понеделник – петък: от 8:00 до 19:00 ч.

събота: от 9:00 до 16:00 ч.

неделя: почивен ден

места в ТиганЪ: 45

„Можете да карамелизирате хрупкава коричка в чугунен тиган по начин, който никога не бихте постигнали в плоска тава.” Казва го Шарлът Друкман, автор на книга за съдовете в кухнята, харизматичен глас в кулинарията с нейните хумористични цитати. И ние като нея сме пристрастени към съдовете в нашата кухня, особено силно към тиганите, защото в тях създаваме най-добрите тайни за храната. Тайни, които споделяме от понеделник до събота за закуска, обяд и за вечеря.