Breakfast in a pan

In „Тиганъ“ we know that fluffy mekitsas come from quality flour. The breakfasts are temporarily stoped. After 15:30 is the time for a quick afternoon bite with a choice of traditional and modern a la minutes, sandwiches and omelettes. Because an egg belongs in a pan, in Тиганъ, as no one oven-bakes an omelette.

 

Варна, „Драгоман“ 25

понеделник – петък: от 8:00 до 19:00 ч.

събота: от 9:00 до 16:00 ч.

неделя: почивен ден

места в ТиганЪ: 45

„Можете да карамелизирате хрупкава коричка в чугунен тиган по начин, който никога не бихте постигнали в плоска тава.” Казва го Шарлът Друкман, автор на книга за съдовете в кухнята, харизматичен глас в кулинарията с нейните хумористични цитати. И ние като нея сме пристрастени към съдовете в нашата кухня, особено силно към тиганите, защото в тях създаваме най-добрите тайни за храната. Тайни, които споделяме от понеделник до събота за закуска, обяд и за вечеря.