Защото най-вкусният стек минава през Тиганъ

От витрината за вкъщи можете да избирате зряло телешко с високо качество и висока степен на мраморираност, зряло между 21 и 50 дни в камери Dry Ager. Вече можете да приготвите у дома стек с изключителна крехкост и богат аромат. И за това ще са нужни не повече от 3 минути на тиган от всяка страна на стека. Звучи вкусно, нали!

 

Варна, ул. „Драгоман“ 25
понеделник – петък: от 8:00 до 19:00 ч.
събота: от 9:00 до 16:00 ч.
неделя: почивен ден
.
Варна, бул. „Чаталджа“ 35В
понеделник – петък: от 8:00 до 20:00 ч.
събота: от 8:00 до 18:00 ч.
неделя: почивен ден

„Можете да карамелизирате хрупкава коричка в чугунен тиган по начин, който никога не бихте постигнали в плоска тава.” Казва го Шарлът Друкман, автор на книга за съдовете в кухнята, харизматичен глас в кулинарията с нейните хумористични цитати. И ние като нея сме пристрастени към съдовете в нашата кухня, особено силно към тиганите, защото в тях създаваме най-добрите тайни за храната. Тайни, които споделяме от понеделник до събота за закуска, обяд и за вечеря.